Kasvot Eventan takana

Jasmiina Servo

Jasmiina Servo

Projektijohtamisesta, hallitustyöskentelystä sekä lastenvaatebisneksestä kiinnostunut tiimin hyväsydäminen luottopankki. 8 vuoden yrittäjyyskokemus, jonka myötä osaamista muun muassa kahvilatoiminnasta, tapahtumatuotannosta, johtamisesta ja kirjan kirjoittamisesta.
Konsta Linkola

Konsta Linkola

Konsta on luova ajattelija ja tekijä, joka yhdistää taiteellista taustaansa yrittäjyyteen ja johtamiseen. Häntä innostaa ihmiset kokemukset, syvä ymmärrys ja tyylikäs toteutus. Konstalle on ominaista mennä sinne, minne muut eivät ole menneet. Hänellä on tarve uudistaa ja uudistua.
Johanna Sauvula

Johanna Sauvula

Aurinkoinen naurunaama, tiimin ilostuttaja, sekä haastaja. Johannalla on laaja kokemus monialaisesta työkentästä. Hän on toiminut mm. koiravaljakko-oppaana, kahvilayrittäjänä, klinikkaeläintenhoitajana sekä Eventan taloushallinnonvastaavana.

Samuel Kautto

Samuel Kautto

Samuel on taitava tietotekniikan, projektijohtamisen ja graafisen suunnittelun osaaja. Samuelin intohimona on mm. design, teknologia ja brändit.
Maria Eskola

Maria Eskola

Maria on matkalla ammattilaiseksi palvelumuotoilun ja erityisesti asiakas- profiloinnin osaajana. Maria on aiemmin työskennellyt mm. viestintävastaavana ja tapahtumatuottajana.
Maria Välimäki

Maria Välimäki

Hyvinvoinnin suurlähettiläs. Marialta löytyy osaamista myös vaatetusalalta ompelemisen, suunnittelun sekä stailauksen osalta.
Ida Harju

Ida Harju

Tulevaisuuden tähtäimessä asiantuntijuus Itä-Aasiasta, Kiinasta ja Koreasta eritoten. Kielet ja kulttuurit ovat Idan vahvuus. Mielenkiintoa löytyy myös markkinointiin ja palvelumuotoiluun, sekä kaikkeen esteettiseen.
Vili Anttonen

Vili Anttonen

Vili on yksi Eventan myyntitykeistä, häneltä onnistuukin lähes minkä tahansa myynti! Vili on myynnin lisäksi hyvin perillä teknologian kehittymisestä ja sen hyödyntämisestä. Hän on sosiaalinen ja ystävällinen persoona, joka osaa toimia tiimissä kuin tiimissä.
Katja Rämö

Katja Rämö

Katjalla on yli 10 vuoden monipuolinen kokemus ravintola-alalta. Nykyään aika kuluu ruokasienten kasvatusalustojen maahantuonnin ja jälleenmyynnin, sekä erilaisten markkinointi- projektien parissa.
Susanna Leinonen

Susanna Leinonen

Jokapaikan höylä. Susanna on vahva asiakaspalvelun osaaja, joka on kiinnostunut kehittymään tapahtumatuotannossa sekä markkinoinnissa.
Susanna Lepola

Susanna Lepola

Intohimona tietokoneet ja koodaus. Susannalta löytyy taitoa niin nettisivujen kuin grafiikankin saralla. Susanna on myös kiinnostunut markkinoinnista.
Tuomas Aro-Heinilä

Tuomas Aro-Heinilä

Tuomas on luova, taiteellinen sekä järjestelmällinen, lopputulos töissä onkin täyttä timanttia. Tuomas käyttää työssään exceliä sekä koodausta luodakseen yrityksen arkea nopeuttavia työkaluja. Hän selvittää ihmisten tarpeet ja tarjoaa heille sopivaa ratkaisua. Tuomas on mestari klousaaja.
Aliisa Räsänen

Aliisa Räsänen

Aliisa on ravintola-alan moniosaaja sekä lämminhenkinen asiakaspalvelija. Aliisan suurin intohimo löytyykin kokkailun parista.
Henri Roivas

Henri Roivas

Henri on ideanikkari joka tekee unelmista totta. Jos sinulla on idea, mutta ei resursseja toteuttaa sitä, Henri toteuttaa idean puolestasi. Erityisosaamista Henrillä on myynnistä ja ravintola-alalta.