Marraskuussa Eventan perustajajäsenten osaaminen pistettiin viimeiseen testiin Final Campilla. Final Camp on Proakatemialaisten suorittama viimeinen kansainvälinen projekti. Tiimit saavat itse päättää projektinsa kohdemaan ja mitä sinne lähtevät tekemään.

 

Eventassa oli selvää, että marraskuinen projekti tulisi suuntautumaan aurinkoiselle paratiisisaarelle, joten matkakohteeksi valikoitui Indonesian Bali. Balilta löytyi suomalais-balilaisessa omistuksessa oleva hotelli nimeltä Gayatri Bungalows, joka otti lämmöllä vastaan 11 innokasta matkailuun suuntautunutta liiketalouden osaajaa. Tiimillä oli viisi työpäivää aikaa luoda hotellille markkinointisuunnitelma, suunnitella kaksi tapahtumaa ja niiden markkinointi, ottaa hotellista uudet kuvat ja kuvata viisi mainosvideota eri tarkoituksiin. Teimme siis käytännössä viikossa sen, mitä monessakaan yrityksessä ei saada aikaiseksi vuoden aikana.

 

Hotellilla järjestettävät juhlat suunniteltiin parissa päivässä toteutusta vaille valmiiksi. Hotellin johto sai valmiin suunnitelman, joka sisälsi kaiken ruokalistasta ja resepteistä aina valmiisiin sosiaalisen median päivityksiin saakka. Parissa intensiivisessä päivässä luotiin myös hotellin markkinointisuunnitelma, joka sisälsi markkinoinnin vuosikellon, kilpailija-analyysin sekä pitkän listan ohjeita parempaan varaussivustojen hyödyntämiseen.

 

Viidessä päivässä hotellin kaikki huoneet valokuvattiin ja editoitiin. Hotelli sai myyvät ja monipuoliset kuvat huoneista ja palveluista. Hotellista tehtiin myös houkutteleva esittelyvideo. Toisessa videosarjassa hotellin omistajan tarinaa avattiin kolmiosaisella haastattelusarjalla. Näiden lisäksi hotellin tapahtumille luotiin kaksi mainospätkää sekä yksi viraali-ilmiöksi noussut mannekiinihaaste eli #MannequinChallenge. Tätä kirjoittaessa Eventan tekemää mannekiinihaastetta on jaettu Facebookissa parisataa kertaa ja sen on nähnyt yli 60 000 ihmistä. Mannekiinihaaste ylitti myös uutiskynnyksen, sillä Aamulehti julkaisi videosta jutun haastatteluineen päivineen.

 

Tähän loppuun mainittakoon, että työmme jälki ylitti toimeksiantajan odotukset ja saimme projektista arvosanan 5/5.  Jos kaipaat tehokkaita tekijöitä mihin tahansa projektiin, Eventa ottaa haasteita vastaan myös vuonna 2017. Myös valmistuvia tiimiläisiä voi kysellä haastaviin, mielenkiintoisiin ja hyväpalkkaisiin töihin 😉

 

– Vilma Linna / Eventa 1.0